Mesela başlık fotoğrafımı başlık fotoğrafı olarak kullanmak bana ne kadar ağır gelir, bilemezsin. ONUN DIŞINDA. hadi çay koyalım.

26 Şubat 2010 Cuma

-arzu hanım gene ergen gelmiş!! -ağğğğğğğh alın içeri

SELAM NABER.
bugün psikiyatriste gittik biz. nasıl yazılıyor lan o. psikiatrist, pkisitatrist, NEYSE İŞTE, kısaltmasını yapçam ben bunun, pisika, neyse, biz bugün pisika'ya gittik, okulu ektim hatta pisikaya gitçez diye. okulu kırıp pskiyatriste giden ergen, hayvan gibi entelim lan.
neyse.
gittik işte biz. sanıyordum ki, muayenenin dışında salak salak, deli gibi, ağzıyla cimnastik hareketleri yapan salak insanlar var, beni bağışlayın ey bülogırlar, o anki pisikolocime verin, LAN BİR YERDEKİ HERKES Mİ ENTEL OLUR? püsküllü atkısı ve uzun beyaz saçlarıyla ortalığı yakan adam mı diyim, uuuuzuuuuuuun sarışın nörd gözlüklü kız mı diyim. ivit uzun sarışın nörd gözlüklüyü orda parçalamak istedim, ama o kadar entel adamın içinde entelliğimi gözler önünde parçalayamazdım gençler. olmamalıydı bu.
42 numaraydı bizim numaramız. uuuuzuuuuun sarışın nörd gözlüklü mal bana adımı sordu, ço tatlısın ama sen:) dedi, "kaça gidiyorsun, dur tahmin ettim ben, 7:)" dedi. gadın. 10'a gidiyom ben. neyse. sonra kızla yaşıt çıkmamız üzerine "LAN BEN NEDEN UZUN, SARIŞIN VE NÖRD GÖZLÜKLÜ DEĞİLİEEAM" diye ağladım, orası pisika yeri olduğu için kimse yadırgamadı. sonra püskülü atkısı ve beyaz uzun saçlarıyla ortalığı yakan adamla futbol oynadık, "kevıl çok taş yaa" geyiği yaptık. tamam. yalan söyledim.
Neyse. 41 numaranın işi kısa sürdü ve sıra bize geldi. içeri girdim. sanıyordum ki AHŞAP, uzuuunnnn bir kitaplık var, lambalar var, çok entel bir yer, afedersiniz ama ye a re a ke lan. turuncu plastik sandalyelerle, tahta bir masanın üstünde oturmuş hesap tutan bir adam, bir de pisikam vardı. BU NASIL İŞ ARGADAŞ dedim, filmlerde böyle olmazdı, olmamalıydı, filmlerde uzun ahşap kitaplık ve entel adam vardı, ama burda geriealı bir hesap tutan ve pisika vardı, bir de turuncu plastik sandalyeler, ve kadının masası.
masanın üzerinde duran eti cin kekle kadına duyduğum tüm saygı gitti argadaş. onu sevdim o anda. o candı. o bendi. neyse. annemi govduk. konuştuk. "bir kere bende özgüven eksikliği var, onu bir halledelim" dedim. ahaha dedi. sonra anlattım. sonra bana "evet sende özgüven eksikliği var, ve bu biraz daha büyürse sosyal fobiye kadar uzanabilir, sana prozac yazacağım şimdi, her sabah kahvaltıdan sonra iç, sosyal fobiden uzak dur, haydi by by" dedi. PARA VERDİK ÇIKTIK LAN. RESMEN. prozac ne kadın? ne biliyim ben prozac. ben 6 yıl okudum da sank,i, prozac bilcem, biliyormuşum gibi bana "al iç" diyor. prozac benim kenks zaten.
kadını sevdim lan ama. öyle yani.
çıktık sonra. çok büyük bir hayal kırıklığına şey ettim. anlatamadım. bilmiyorum.
şimdi gitmeliyim. melekler korusun var. esin'i hapse attılar lan. bu Eylül yılan. yılan karı. mal. "erkanla esin sevişsin yhaa :("
tamammm haydiieaea.

edit: lan nasıl unuturum. annemi içeri çağırttırdı kadın konuştuktan sonra. annem gelince anneme "buyrun kızınız" dedi. BUYRUN KIZINIZ. güldü sonra. sonra durdu durdu. dedi ki, "çok tatlı bir kızınız var:) TEBRİKLER" tebrikler ne lan salak kadın. tebrikler ne. kadın sapıtmış. tabi sen 6 yıl oku, entel olcam san, sana devlet turuncu plastik sandalye versin, NASIL SAPITMASIN LAN KADIN. neyse. "kangaraculeyşıns fadime, yu hev e sivit çayyllldd:)" FADİME AMA. BUNU ANNEME OKUTSAM "NE FADİMESİ LAN" yapıcak. mesela.
neyse öptüm kib by. ne derler bilirsin,
"esin esini söker"

9 yorum:

  1. oehö.prozac mı o biraz garip bi ilaç değil mi ya. ayrıca sende mi özgüven eksikliği var? inanamıyorum sayın seyirciler.

    YanıtlaSil
  2. ayyy bayılazaamm nerdeyse..
    biz gençlere yazık lan.
    ben bile yıkıldım burdan, turuncu plastik sandalyeli pisika.
    shit.

    YanıtlaSil
  3. pisikalar ezik oluyo genelde. ilaç verip pış pış diyolar. bi de pisiko dene. onlar daha havalı böyle.

    YanıtlaSil
  4. özgüven eksikliğine prozac haa.
    çok susanlara ne weğriğyolaaar ?
    bi purozak almalı hanım.
    lağzım.

    YanıtlaSil
  5. Aaaay.
    Bende de var o özgüven şeysi.
    Ama gitmiyim ben o zaman. Pisika'ya.

    YanıtlaSil
  6. gidin de. ben araştırdım. özgüven eksikliğine purozak öneren argadaştan korkuyorum argadaş. zaten kadının turuncu plastik sandalyesi vardı, bir an şaşırıp bana purozak vermiş lolabilir. İÇMİYORUM LAN. İÇMİYCEM. ANTİ DEPRESAN MI İÇİYİM. MASUM VE İYİ BİR KIZIM BEN.
    TEALLAM.

    YanıtlaSil
  7. ''Yatıştırıcı, sakinleştirici.
    Yasal uyuşturucu.
    Mutlu olmanın kacınılmaz yolu.
    Kullanmayı bıraktığında hayatı zehir zemberek yapan ilaç.''

    İçme sakın. Sakın içme.

    YanıtlaSil
  8. LAN İÇMİŞTİM AMA?!
    neyse argadaş. bir daha içen top. purozak ne lan.
    başım döndü argadaş.

    YanıtlaSil
  9. en az 6 ay kullanıyorsun başlayınca da özgüven eksikliği ve prozac ne alaka lan?!

    YanıtlaSil

Tarık Mengüç.