Mesela başlık fotoğrafımı başlık fotoğrafı olarak kullanmak bana ne kadar ağır gelir, bilemezsin. ONUN DIŞINDA. hadi çay koyalım.

16 Şubat 2010 Salı

bugün bana "sana devamlı öykü mü diyorlar" dediler. şaşırdım. bilemedim. EVET DEDİM. meğersem hecelere ayırcakmışız. bilemedim lan.

Meraba,
şuandan tam on dakika önce ben DI BİG BENG TEORİ izliyordum, "şerın" sandığım adamın adı "şeldın" mış. KAYBOL GÖZÜMÜN ÖNÜNDEN ŞELDIN. NE DEMEK ŞELDIN LAN. SEN ŞERINSIN. ŞERİN OLMALIYDIM. neyse. gittim salona. boynumu büktüm.
salon demişken salonunu sadece misafir için döşemiş çılgın aileler KENYA'YA GİTSİN, SENKRONİZE DANS TOPLULUĞUMU BULSUN, ÖYKÜ GÖNDERDİ DESİN, ONLARLA DANS ETSİN.
ayrıca ben bugün boyu haycan gibi uzun, hafif iri, sarışın uzun dalgalı saçlı, çalışkan, ortamı 84093284 kişiden oluşan göbek salatasıyla konuştum. NABER dedi. YUMİYUM ALDIM dedi. YİYEMEDİM, AL DEDİ. git dedi. cidden dedi lan. "aa çoteşekkür ederim" dedim. ehe dedi. büyük sınıflardan ama. o benden bir yaş büyük. sonra gittim yumiyumu kısa boylu espritüel mala verdim. o erkek ama.
Sonra biri geliyor bana sövüyor falan, blogta. ben çok kırıldığımdan gittim kendimi bir hafta boyunca "ülker napoliten çikolata" kutusuna hapsettim. BURALAR ÇOGZEL. KEÇİÖREN'DE NAPOLİTEN ÇİKOLATA KUTUM VAR. boğazdaysa cips paketim..
AYRICA ŞELDIN NASIL ŞERIN OLUR LAN. İŞTE ŞERIN NASIL ŞELDIN OLUR. OF LAN.

ben okulda çok mutsuzum. hiş böyle değilim. okuldan sevdiğim bir arkadaşım vardı benim, bu sözlük yazarı, dedi ki bana, LAN dedi, OĞLUM SENLE DIŞARDA BULUŞTUĞUMUZDA BEN HAYATIMDA HİÇ GÜLMEDİĞİM KADAR GÜLÜYORUM dedi, HAY SIKORUM (nasıl okunuyor lan o) YÜKSELİYOR dedi, neden dedi, okulda da böyle ol.
olmaz dedim.
yumiyum verdim.
kısa boylu espritüel mal da oydu, selam.
SELAM.

2 yorum:

  1. Şu Keçiören denen yerin neresi olduğunu öğrenemedim gitti. Daha ilginci SolFaSol, Dutluk, Pumalar, Karakusunlar gibi semtler de var Ankara'da. Nereler oralar kardeşim!(bofic)

    YanıtlaSil
  2. keçiören denilen yeri ankara'da olup da nasıl bilemiyorsun lan. ya da ben bildiğimden öyle geliyor. bak. BENİM OKULUM NEYİM HEP ORDA. mal keçiören. ayrıca oha. dumluğu neyi ben de bilmiyorum lan. ANGARALIM.

    YanıtlaSil

Tarık Mengüç.