Mesela başlık fotoğrafımı başlık fotoğrafı olarak kullanmak bana ne kadar ağır gelir, bilemezsin. ONUN DIŞINDA. hadi çay koyalım.

24 Şubat 2010 Çarşamba

İÇİMDE ATEŞ VAR BENİM.

selam.
naber.
naptınız.
neyse.
lan. içimde ateş var. ölüyorum. sormayın. NELER OLUYOR.
dün mesela, e2'de gossip görl izliyordum da, aklıma gelmişti, ben bir kere e2 açtım nip/tuck vardı, ablam KAPAT ŞUNU BEEEEEEAH diye çığırdı, annem de ordan İZLEME BÖYLE ŞEYLER dedi falan, ~annenin o kadar entel olması ki niptak izlemesi. OV YEY, neyse ben ertesi gün bir arkadaşıma bu olayı anlatıp "neden, nasıl lan, niye, nasıl NASIL" diye kızdım, o da bana şu yanıtı verdi işte;
"yaaaaeea bir adam var bu cerrah, tedavi ettiğine kayıyor adam kaymadığı kadın kalmadı yeaa, demek ki cerrah olmak gerekiyormuş, piiğ

NEYSE, ben o günden sonra hep pür dikkat niptak izliyorum, kimse kimseye kaymadı, kesmedi biçmedi argadaş. BU NASIL İŞ.
ben üstteki satırlara yazarken aklıma geldi ayrıca, yıl iki bin altı, okula geç kalan perla, geç kalır kalmaz bahçede futbol oynayan kız arkadaşlarını görüp onların arasına girer, gayet mutlu mesut futbol oynayan kız arkadaşlarının arasında, ne bir pas yüzü gören, ne topa ayağı deyen, ne gol atan, anca orda burda koşturan PERLA, karşı takımdan gole koşan uuuuuuuzuuuuuuuuuuuuun bir kızı omzundan tutup çevirip, yanağına dayak atar. sonra bunu farketen uuuuuuuzuuuuuuuun perla'nın tontiş yanağına bir tokat patlatır, işte orda ölürler. AMA DEĞDİ. GOL ATTIM SONRA BEN.
ayrıca cuma gününki matematik ve beden dersi quizlerini, bendeki hayvaani özgüve eksikliğiyle bağdaştırıp babama "babae beni cuma pskoloğa götür okula gitmiyim neeeaeaeaolur" diye yıkılmam, babamın TAMAM KIZIM demesi, çok entel değil mi?
en az şuan çittiğim kabak çekirdeğinin boğazıma kaçması kadar, LAN, AMBULANS ÇAĞIRIN, ÖLÜYORUM.
NEYSE
HADİ
YETER
LAEAEÖAÖEAEAN ÇEKİRDEK?

3 yorum:

  1. annen tam entelmiş ha. bana da niptak fena dediler. bi şey göremedik. ayıp.

    YanıtlaSil
  2. "espirik hausvayfs" izlesene, espri yapan evkadınları... entel aile kızını tiyatroya götüren ailedir, gerisi yalan... bana son gittiğiniz tiyatro oyunundan bahset... ya da boynun bükük otur. (comonon)

    YanıtlaSil
  3. ESPRİK HAUSVAYFS. NAPTIN SEN MABU. neyse. son gittiğimiz ti. lan ben tiyatroya gittim mi ki. dur. nasıl olsa yorumları kimsenin iplediği yok, burada entel olmama gerek de yok.
    ANNEM. HAKKATEN HA. bence ablam anlattı ona. "niptak'ta biri var herkese kayıyor" diye. annem de neymiş diye açmıştır falan. NASIL FİKİR.
    gideyim de yaprak dökümü izleyim bari.

    YanıtlaSil

Tarık Mengüç.