Mesela başlık fotoğrafımı başlık fotoğrafı olarak kullanmak bana ne kadar ağır gelir, bilemezsin. ONUN DIŞINDA. hadi çay koyalım.

18 Şubat 2010 Perşembe

KADIN ANAM.

koçum.
gelin atlayak. gelin atlayak. gelin, ATLAYAK.
size bir şey anlatçam lan. ben bunu kimseye anlatmıyorum günlük hayatta. ço közel sırlarım var. işte hepsini anlatıcam. YEEAEAEA.
KADIN ANAM.
ehe. "kadın ana" konusunda o kadar doluyum ki eve gelir gelmez blog açtım, yok lan, eve girdiğimde "yaeaeaeaea EŞOFMANIMI YIKAMAEAEAEAAAAAŞ" diye ağlıyordum. şöyle ki. bir huyum var lan, mesela ben bir şey giyersem, mesela ele alalım ki evde giydiğim bir aşortman altı, AŞORTMAN, hah. bunu giydikten sonraki gün mutlu olur, haycan gibi eğlenirsem ben her gün ERTESİ GÜN MUTLU OLACAĞIAEAEAM diye onu giyerim. uğurludur artık o eşofman altı lan. gözüm hişbir şeyi görmez. mesela, ON BİN BEŞ YÜZ TANE EŞOFMAN ALTIM OLSA, gene de ben kirden ölene kadar ertesi gün mutlu eden eşortman altımı giyerim, eğer başka bir şey giyip onu giydikten bir gün sonra mutsuz olursam. AHA. O EŞOFMAN ALTI YÜZÜNDEN.
gelingötünki, ohafakatGELİNGÖTÜNKİ?!, değişiklik boktan kenks.
değişiklik denen olayı sevmiyorum. yani seviyorum lan. mesela sıram her dakika değişsin istiyorum, nevresimim değişsin diyorum, yeni bi şey alak la diyorum, AMA KENKS, EŞORTMAN ALTI, OKUL DEĞİŞİKLİĞİ, SINIF DEĞİŞİKLİĞİ GİBİ BOKTAN ŞEYLER DEĞİŞİKLİKSE BEN DEĞİŞİKLİĞİ SEVMEM.
KİVİ
ben entelim diyorum ya. DEĞİLİM LAN. bir insan kivi yiyemiyorsa entel değildir arkadaş. bir insan kividen nefret ediyorsa, o adam değil, hatta entel değildir. ilk kivi gördüğümde hissettiğim şeyler bambaşkaydı bak. YIL İKİ BİN. ANNEANNEMLERİN EVİNDEYİZ. BEN BEBEYİM. İŞTE. anneannem kivi getirdi. al kızım dedi. O, DEĞİŞİK BİR MEYVEYDİ. ONUN ADI "KİVİ"YDİ. O ADIYLA, GÖRÜNÜMÜYLE ENTELDİ, O BAMBAŞKAYDI LAN. onu yemeliydim. yedim işte. yediğim gibi ölmüşüm.
LAN.
BENİM KİVİ YİYİNCE ÇENEM KAŞINIYOR.
AMA KAŞINMIYOR, DAHA GARİP BİR İŞ.
hadi araştırın benim için la.

neyse.
bu kadardı.
ayrıca okuldan nefret ediyorum.
bunu yazmaya başladığımda saat 17:00'ken şuan 17:25 olmasının allah belasını versin.
lütfen biri şuan ıslak olan eşofman altımı bana kurutsun versin ayrıca, YARIN MUTSUZ OLUCAM LAN.
ayrıca, eşofman'ı buraya gelene kadar eşortman diye yazdım ben. sonra erinmedim hep düzelttim. bilin yani.
hadi.

5 yorum:

  1. evde neden eşofman/aşortman/eşortman altı giyiyorsun ki! spor yapmayı mı çok seviyorsun? (reductip)

    YanıtlaSil
  2. Merhaba

    SEVGİLİLER GÜNÜ ÜZERİNE
    Kapitalist tüketim uygarlığı için her “özel gün” ya da bizzat kapitalist uygarlık tarafından ısmarlama olarak yaratılmış özel günler (sevgililer günü, anneler günü, babalar günü vb.) büyük vurgun günleridir ve bu günler, kapitalizm için hayati öneme sahiptir.

    YILBAŞI YA DA YENİYIL ÜZERİNE
    Yıl, bir zaman birimidir, tıpkı sanat, gün, hafta ve ay gibi.
    Yeni dönemin tüketim kültürüne adapte edilmesi gerekiyordu.
    Büyük metropollerin merkezlerine milyonlarca insan toplanıyor, koca kitleler bir arada duruyorlar ama kimse kimseyle bir şey paylaşmıyor, ama yine de bir arada duruyorlar. Sahneden birisi düğmeye basıyor ve hep birlikte on, dokuz, sekiz diye geriye saymaya başlıyorlar ve sıfır anonsu yapıldığında hep bir ağızdan bağırarak ellerindeki patlayıcıları ateşliyor ve hareketleniyorlar. Ne oldu şimdi? Diye soracak olsanız kimsenin verebilecek bir cevabı yoktur, Ya da yaygın cevap, yeni bir yıla girdik olacaktır

    BATI UYGARLIĞININ ÇALDIĞI TAKVİM
    Binlerce yıldır Mısırlılar Güneş takvimini kullanıyordu ve Mayalarda kullanıyordu.
    Batı Uygarlığı, isim değiştirerek çalma işlemini gerçekleştirdi. Önce miladi takvim, ve Jülyen takvimi dana sonra da Gregorien Takvimi isimlerini verdi.

    YanıtlaSil
  3. resmen 'erinmedim' yazmışın.resmen.piii.çok entelsin.çok...

    YanıtlaSil
  4. kiviye alerjin olduğunu düşünüyorum. ve okuldan nefret etmek +1

    YanıtlaSil
  5. kiviyle benimde alıp veremediğim bi sürü şey var.

    YanıtlaSil

Tarık Mengüç.