Mesela başlık fotoğrafımı başlık fotoğrafı olarak kullanmak bana ne kadar ağır gelir, bilemezsin. ONUN DIŞINDA. hadi çay koyalım.

20 Şubat 2010 Cumartesi

sori ay kant andırsitend yu. o değil de, kant mı kent mi lan. ömrümü yediniz. SALAKLAR.

BEN BUGÜN ÇO KAFRASİFİM. ŞEY OLDU BUGÜN. ŞEY;
sabah uyandığımda üstümde iki tane azgın misafir bebesi vardı. onları üstümden çektim sonra, LAN BEN YORGUNUM, diye gittim yatağa yattım.
uyumuşum.
RÜYAMDA, REKLAMCI OLMA YOLUNDA NE KADAR İLERLEDİĞİMİ ANLATAN BİR RÜYA GÖRDÜM. şey oldu işte rüyamda, vodafone'a reklam arıyoruz falan beeyle genşler kalkıp fikirlerini söylüyor falan, ben de kalkmışım reklam sloganımı söylüyorum. REKLAM SLOGANIM "SELAM SÖYLE." eğer şu tarihten sonra böyle bir reklam duyarsanız, salak reklamcılar geldi burdan ÇALDI ARKADAŞ. "SELAM SÖYLE" lan. hani konuşmakta o kadar avantaj sağlıyoruz ki, DEFOL GİT SELAM SÖYLE gibi hani. hee.
sonra uyandım ben. kahvaltı olarak seçtiğim şey cips ve kido'ydu. odama geçince gördüğüm manzara karşısında zamanın ötesine gittim, ressam oldum, o manzarayı tablolara çizdim, ünlü oldum, HAYVAN GİBİ PARAM OLDU, sonra geri günümüze döndüm. o neydi lan.
sabah üstümden attığım iki bebe, bilgisayarın başına oturmuş, teki diyor "ya bu nee yaa gene onlar kazanndııııaaa" teki de diyor, "BEN OYNİCAM VER." bu azgın bebeler 4 yaşındalar. biri 5. neyse. baktım KANTIR OYNUYORLAR. LAN BEN BİLE OYNAYAMIYORUM KANTIR, sonra basın gidin dağılın dedim, interneti açtım, blogırda geziniyordum ve daha akıllı olan bebe geldi bana şunları söyledi;
"bak CTRL+T yap, sana gugıldan bir şey açıcam."
çocuk bana komik resim açtı, sonra AHAHAAHA diye güldü, CTRL+O'ya bastı, indirdi. evet. ben bu kısayolların hişbirini o güne kadar bilmiyordum ve adam bana öğretti lan. ÇOCUK İŞİ BİLİYOR. sonra bana başka kısayollar öğretti. ceterele a falan. evet. EVET.
4 yaşındaki azgın misafir bebesinden yeterli eğitim&öğretimimi gördükten sonra, salak bir kızın "recp İvedqe gtcs sni almıyorlardı ya plan buldk!" (tabi bu sanal versiyonu)(EVET) demesi üzerine, evden çıktım onlarla buluştum. planları şuydu, ben onların kuzeniymişim, ben çok mızmızlanmışım beni de götürün diye falan, sonra beni alıcaklarmış. neyse. planları işe yaramadı çünkü adam sormadı bile (YAA). sonra içeri girdik. içeride olanlar ço kacıydı ama.
girdik içeri biz. salondaydık. elimde iki paket mısır, yerimizi arıyorum. diğer kızlar oturmuştu ben mısır almıştım, neyse, yeri arıyordum işte. buldum sırayı. o koltukların önünden geçerken şöyle bir şeyler oldu;
1-sırayı buldum, sevindim, sıçramışım, ilk paketteki mısırların birazı döküldü. BİRAZI LAN DAĞILIN.
2-ayakların arasında geçerken bir adamın ayağına bastım, sarsıldım. SONRA ELİMDEKİ MISIR ÖNDEKİ ADAMIN KAFASINA DÖKÜLDÜ, adam çığırırken ordan kaçiyim diye uzaklaşıyordum ki başka bir kadının ayağına bastım, sonra ordan düştüm ve kadının yanındaki kızın üstüne düştüm, sonra kız beni tuttu eliyle, neyse yerim kızın yanıymış falan.
sonra filmde yanımda HAHEAHEHAEHAEHAHEAHEHAEHAHEHAEHAHEAHEHAHEAHE diye ota boka gülen salak kız yüzünden, koltuğum titredi mesela. işte. ayrıca ben niye hiç gülmedim lan. BUNDA BİR BOKLUK VAR BENCE. ama başı güzeldi. ehe.

şu blogır ortamında üşenmek yerine erinmek kullanmak mı dersin, recep ivedik izlemek mi dersin, TÜM ENTELLİĞİMİN KAFASINA MISIR DÖKÜLDÜ AFEDERSİN.
bu kadar.
bence ben bunu silerim geri
NEYSE YETER

edit: İZLEYİCİ SAYISI AZALMASIN DİYE BAZI YERLERİ SİLDİM. SİSTIM FEYLIR. AYRICA GÜLMEDİM LAN. TAMAM. SADECE BAŞINDA GÜLDÜM. AMA BAŞINDA GÜLMÜŞTÜM. AMA BAŞINDA KOCA TEYZE AYAĞI VARDI. ÖYLE DİYİM. FİLMİN YANİ,
EVET.

9 yorum:

  1. Recep İvedik'e gitmiş bir blog'u ne kadar daha takip ederim bilemiyorum. Yıktın beni, kalbim kırık... Bir de utanmadan "güldüm" demez mi! (bette)

    YanıtlaSil
  2. erinmek"ten etkilendim aslında ben. gerçekten.

    YanıtlaSil
  3. bi de. bi de. ingiliz ingilizcesi kant amerikanı kent oluyo, canın nası isterse.

    YanıtlaSil
  4. tamam lan. gülmedim mabui tamam.
    O KADAR BÜKÜK Kİ.
    kant daha iyi. bi yerde KANTIR lan. yani.

    YanıtlaSil
  5. "mabui" Pasifik Okyanusu'ndaki bir adada yaşayan yerli kabilesi ismi gibi olmuş... R.İ.'de gülmediğine inanmak istiyorum. Şunu sakın unutma mizahın mucidi benim. Ünlü olmamam mizahın mucidi olmadığım anlamına gelmez, bokunu çıkardıkları için inzivaya çekildim hepsi bu. (phypty)

    YanıtlaSil
  6. şş çaktırma ama ben de izliycem.

    YanıtlaSil
  7. korsan izlerim.
    =D
    evet. bunu yaparım.

    YanıtlaSil

Tarık Mengüç.