Mesela başlık fotoğrafımı başlık fotoğrafı olarak kullanmak bana ne kadar ağır gelir, bilemezsin. ONUN DIŞINDA. hadi çay koyalım.

10 Mart 2010 Çarşamba

okulu kırıp pisika'ya giden genç volum 2

lan dün okulda ENTELLİK hikayelerimi bir takım arkadaşlarımla paylaştım, mesela bir oğlan vardı, sevgilisi oldu dün işte, "lan ne mesaj atsam" diyordu, "ee" dedim, "beni yüzde kaç seviyorsun falan de" dedim. "sonuna da CINIMS yaz". ama çok aşşağılandım gençlik. yani aslında şöyle oldu. bu sevgilisi olan yeni ergen, sevgilisi olmayan yeni ergene "lan jdskjf murat jfskf öykü diyor ki cınıms dicekmişim gjskldg bu kız tam entel yeaaaaaaaaaaaaa" dedi. buraya kadar her yer hoştu da. lan şey oldu sonra. dedi ki; başka birine, "lan, tuğce nurun yeni profil resmini gördünüz mü AH AHAHEHAESA" dedi. mal. sonra bana, "perla sen onu tanıyor musun? BENCE ONLA TAKIL O DA ÇOK ENTEL" falan dedi. yalnız tuğçe nur diye bahsettiği ergenin, saçı inek yalanmış, "YAE ELLEME KALEMİMİ YAAAAAAAE" diye bağıran bir ergen olduğunu düşünün. ya lan dedim. acaba bana da mı öyle demek istiyor? meğer değilmiş. dalga geçmiş. hemen üzülmemeliymişim. İYİ BİR KIZMIŞIM.
neyse sonra dün anneme ANNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEĞH diye bağırdım. ne dedi. "şey yarın gitmesem zaten çok kötü dersler var!11111111 NOLUR ANNE" dedim. OKEY KENKE dedi. yani tam olarak OKEY KENKE demedi ama onu ima etmek istedi. lan. annemi OKEY KENKE derken hayal ettim de, acaba okula mı gitseydim?
ayrıca altta LAN?!, iyimiş lae, BUDUR! adlı kişi görüşlerini yansıtan üç kutucuk var. mesela. ben onları oraya koydum mesela. ama. LAN VERMENİN AMACI NE LAN. LAN?! VERMENİN AMACI NE?
peki.
tamam.
ne diyeceğim lan. benim sesim yavaş. yani yavaş konuşuyorum. şu huyumdan vazgeçersem, TÜM İNSANLIĞI ELE GEÇİRİRİM ŞEREFSİZİM. ama. yani. bana yardım edin de hızlı çıksın lan sesim.
nebçim muhtacım.
neysegideyimdemeleklerkorusunizleyimbari.
LAN. MESELEKLER KORUSUN BİTMİŞ?
OHA. FAKAT MESELEKLER?!?!?!

edit: AYRICA HAYATIMDA İLK DEFA TRAINSPOTTING İZLEYECEĞİMİ HAYAL EDİN.
taaaaaaaamam bebiş.
bir de. 14 mart doğum gunum lan!1

2 yorum:

  1. boşver biz seni entel sevdik.
    ve trainspottingi seviceksin. hissediyorum bak, içime doğuyo böyle.

    YanıtlaSil
  2. mesela ben "haycan" gibi entel fotoğraflarımı koymuştum facebook'a hangisini profil fotoğrafı seçsem diye, hiç entel olmadığım anlaşıldı... hiç entelim ben. sen de mi? (sylisul)

    YanıtlaSil

Tarık Mengüç.