Mesela başlık fotoğrafımı başlık fotoğrafı olarak kullanmak bana ne kadar ağır gelir, bilemezsin. ONUN DIŞINDA. hadi çay koyalım.

5 Mart 2010 Cuma

SUSUN.

dans edek mi
etmeyelim
neyse
naber. tıpı deştik lan. gitmediğimiz alan kalmadı argadaş. neyse. göz doktoruna gittik biz. 0,25 HİPERMETROPMUŞUM. hipermetropum ben. adam olun. adam takılın. öyle. AYAĞINIZI DENK ALIN LAN.
neyse. o göz damlasını damlattıklarında ben işte bekliyordum sıramı. öyle dalıktım ki lan. yere bakıyordum beeyle, işte sonra hayal kuruyordum, yanımdaki kadın bana ADIN NE KIZIM dedi işte.
yüzüne baktım.
ne bakıyosam, zaten göremiyorum lan?
-BİLMİYORUM dedim.
ciddiydim. bilmiyordum lan adımı. unutmuştum. ciddiyim. o an bi geldi. işte unuttum. LAN NOLUYOR dedim. ADIM NE LAN dedim. işte sonra parla'dan aklıma geldi. adım perla argadaş.

bi de;
askiden çıkan sudan 11 il yararlanıyormuş.
11 İL BOKUMDAN FAYDALANIYOR. AYAĞINIZI DENK ALIN.

ayrıca neden gözümü kapattıkça, fazlasıyla kara, sivilceli, iğrenç cilt izleri olan, ısırıklı, "geh otur şuraya geeeeeeeh aaaaağda" (burda ağda diye bahsettiğim şey servisteki küçük çocuk. adı arda. bu ağda diyor, ama ciddi ciddi AĞDA diyor, kimse de gülmüyor. neyse, bu ağda'yla servisten indi bugün, kuzeni miymiş neymiş. argadaş kuzenini liseye ne getiriyorsun lan, LİSE ORASI.) diyen kız geliyor yaaae.
neysee gitti.
hah.
yeteer.

neyse yeter lan

1 yorum:

  1. ben bizzat çok gülerdim. ağda. asjdk. neyse.
    hipermetrop dünyasına hoş geldin.

    YanıtlaSil

Tarık Mengüç.