Mesela başlık fotoğrafımı başlık fotoğrafı olarak kullanmak bana ne kadar ağır gelir, bilemezsin. ONUN DIŞINDA. hadi çay koyalım.

12 Mart 2010 Cuma

tıreynspoting.

(şimdi arkama bakmadan "hııgıhh gıhıg" diye enterasan sesler çıkararak hayvanlar gibi koştuğumu hayal edin)(arkadan da lust for life çalıyor)(bu çalıyor yani) (tamam, bu manzarayı hayal ettiğinize göre şimdi şunları söylediğimi hayal edin, alttan alt yazı olarak okuyorsunuz ama, bem aslında ingilizcesini söylüyorum) SELAM. ADIM PERLA. BUGÜN OKULA GİTMEMEK GİBİ BİR ÇILGINLIK YAPTIM. BURASI DA KIZILAY. ANNEM OKULA GİTMEDİĞİMİ ÖĞRENİNCE, ESKİŞEHİR'E TEYZEMİN YANINA GİTMİŞ. NİYE BURDA SALAK GİBİ KOŞTUĞUMU BİLMİYORUM. MAKSAT HAYVANLIK OLSUN. BİR DE DİĞER BİR MAKSAT VAR. TRAINSPOTTING İZLEMİŞ BİR İNSANIM. ASLINDA, SADECE BAŞINI İZLEYEBİLDİM, ÇÜNKÜ ÇILGIN BİR ANNEM VAR. TAMAM.
bunları öğrendiğinize göre, DEVAM EDEBİLİRİM.
(hala koşmuyorum.) (şimdi farzedin ki harabe bir eve geldik, ben kapıya çivi falan çakıp şunları söylüyorum) Annemin yaptığı kabaklardan sanırım 1 hafta boyunca yiyemeyeceğim. sebebini başında söylemişyim. eskişehir'e gitmiş. sonuç olarak. çok kido içiyorum. bırakmam lazım lan. bunun için işemek, sıçmak, kusmak için ayrı kovalar aldım. neden böyle bir şey yaptığımı hala bilmiyorum. ama. KİDO, KAFA YAPAN BİR ŞEYDİR. çok kido, çok kafa yapıyor.
(neyse. buraya kadar olan kısmı izlemiştim ben.) (sonra bir adam bir kadına şırınga vurdu.) (kadın "herhangi bir ŞEYDEN daha iyi" dedi) (annem İZLEME BE ŞÖYLE ŞEYLER diye kapattı.) (ben trainspottingi buraya kadar izlediğim için) (size de kendi hayatıma uyarladığım kısmı BU KADAR ANLATABİLİYORUM) (ne boş bir insanım lan. düşünsene.)

o degil de çerkeziz biz. şimdi sarışın olduğumu düşünsenize. mavi gözlerim varmış falan. yok. HAYIR. ÖYLE DEĞİL. aslında teknik olarak sarımsı olabilirim ama, onun dışında en salak genleri ben almışım argadaş. çok üzülüyorum.
ayrıca şunu bilin ki bugünden itibaren ÇAK ve DI BİG BENK TEORİ izleyen bir entelektüelim.
peki.
ok.
bay.
lan o degil de. kuizden kaçmak için okula gitmedim ben. BİRİSİ BUNU TESPİT ETMEZ LAN İNŞALLAH..
peki bebiş.

4 yorum:

  1. 15 i geçince eve kağıt gönderiyolar kızım. kolla kendini dikkat et.
    devamını da izle çaktırmadan.
    hayırlı kidolar.
    hatta bak çikolatalısının adı katoydu hatırladım şimdi dkjgf.

    YanıtlaSil
  2. çerkez misin lan kdjgkfjgk OHA bende

    YanıtlaSil
  3. beynindeki bosluklari lan diyerek dolduruyorsun

    YanıtlaSil
  4. profiline girmeye üşenen perla.18 Mart 2010 08:10

    4 tane lan demişim.
    kalbimi kırmayın.
    altı üstü dört.

    YanıtlaSil

Tarık Mengüç.