Mesela başlık fotoğrafımı başlık fotoğrafı olarak kullanmak bana ne kadar ağır gelir, bilemezsin. ONUN DIŞINDA. hadi çay koyalım.

2 Mayıs 2010 Pazar

verdim nirvanayı, verdim kört'ü, sustu.

Yukarıda gördüğümüz Kört abimizin üzerindeki "Depresyon Hırkası" adı verilen, yün, gri, şahsımıza 1 ila 2 beden büyük olması gereken -3ü de kabul edebiliyoruz- hırka için kedi çişi içmem.
Ama isterim yani. Hayır illa kedi çişi mi içmek lazım la. Kedi çişi içince ben karşımdakine noluyor ki. SORARIM. DEVLET NE YA. DEVLET NE.
Ayrıca şuraya bir hüzünlü yazı yazayım dedim, beceremedim. Bu o kadar önemli değil. Bilirsiniz, bir enginarın bile kalbi vardır.
Lan enginar dedim de aklıma geldi, Behlül gelse şimdi bana Çetin Özder taklidi yapsa lan. Çetin Özder demişken, size bir şey göstericem;
Üzülüyorum Bulogır.
Ayrıca dün ilk defa İşçi ve Emekçi bayramını çok seksi ve sessiz bir biçimde kutladık.
;))))))
TABİ. Ufolardan tek farkım, daha yüksekte uçarım;))))9999
O değil de. İşte ben Çetin Özder'e çok güldüm 71. Aşk-ı Memnu bölümünde. Adam çok seksi lan. "Aym biringing seksi bek" edası yok mu gözünde. YOK MU. Gözlüğü falan.
Ata benziyor.
Bir de bölümde Behlül'e çocukluk anısını anlatıyordu at üstünde. Çetin. Yiğidim.
Neyse bugün 2 Mayıs 2010.
Melaba.

3 yorum:

  1. serbest çağrışımı güçlü bir yazı olmuş. kutlamam... ya da neyse kutlarım. (beest)

    YanıtlaSil
  2. sizi ısırmak isteyen oldu mu hiç?

    YanıtlaSil
  3. hee ben ısırdım onu, yedim bitirdim... bu tontiş fotoğraf oldukça daha çok ısıran çıkacak onu... her fotoğrafta bu kadar tontiş bu kadar ısırmalık değildir ha öyle de bir insan soyudur

    YanıtlaSil

Tarık Mengüç.