Mesela başlık fotoğrafımı başlık fotoğrafı olarak kullanmak bana ne kadar ağır gelir, bilemezsin. ONUN DIŞINDA. hadi çay koyalım.

22 Ocak 2010 Cuma

BU SÖYLEDİKLERİM GER.ŞEK.

lan. karne günü dışarı çıkılmaz. ÇIKILMAMALI. mesela bugün avatar'a gittik genşlerle. neyse. HER YER KARNE ALDIKTAN SONRA BULUŞAN ÇILGIN ERGENLER doluydu. korkuyordum. o yetmiyormuş gibi, sinemada beni eşşek kadar 289140 koltuktan EN SAĞINCISINA attılar la. korktum. tırsıyodum ben orda. sağ lan. sol olsa neyse. SAĞ. neyse. yanımda iki tane genş ergen. ama erkekti bunlar. erkekti allahsızlar. biri bana bakıp duruyordu diğeri gülüyordu. ALLAHINIZ YOK MU LAN DÖNÜN FİLMİ İZLEYİN dercesine gözlüğün altından bunlara baktım.
bakmaz olaydım.
o gözüm kopaydı lae.
yağı akaydı.
BAKMAZ OLAYDIM.
yanımdaki genş kolunu kaldırdığı gibi gözlüğümü aldı eline. diğeri EHEEHEHEHEEE diye gülüyordu. lan dedim. noluyor. yüzlerine şeeyle bir baktım: ">:O" KEPS LOK AÇTIM ORDA BİLDİĞİN. BİLDİĞİN KLAVYESİZ KEPS LOK YAPTIM. BAĞIRMADIM AMA ATEŞ PÜSKÜRTTÜM. GÖZLERİMLE SİKTİRİN GİDİN LAN EVİNİZE MALLAR DEDİM. pardon abla, dediler. ellerini kalperinde tutarak. ÖZÜR DİLERİZ. dediler. tamam ağa dedim. olur beyle şeyler. hadi siz filmi izleyin. kız mavi filan ama çotaş. HADİ. dedim ve huzur içinde filmi izledik,
SONUNU BİR KEREVİZ SAPIYMIŞÇASINA UYDURDUM. Sadece sessizce gözlüğümü geri verdiler. bitti.
sonra sinemadan çıkarken üstüme düşen genş kız?
VE SONRA ARKASINDAN GÜLEN GENŞLER?
ve sonra patlıcan gibi kızaran yüzüm.

hayır lan.
istemiyorum.
bi de "ablalar" diye gerşek var yurdumuzda. hiç görmedim lan onları. haklarında hiş bir bilgim yoks, BENİ AYDINLATIN. ÇÜNKÜ HERKES ABLA BOKU YİYOR.
Şindi melekler korusun izlemeliyim, ergenlerle takıla takıla ergen oldums.

hadi.

3 yorum:

  1. eeee, film nasıl? gidelim mi yani? biraz kamuoyunu bilinçlendir, kanaat önderi ol.

    YanıtlaSil
  2. ablalar, ne diyeyim, abilere ihtiyacı olan bir topluluk kısmen.

    YanıtlaSil
  3. film iyi lae. gidin. GİDİN. GİDİN AMA KARNE GÜNÜ GİTMEYİN GENŞLER, karne günü olmaz.
    anladım lae. gidiyosun falan di ni. ulan.

    YanıtlaSil

Tarık Mengüç.