Mesela başlık fotoğrafımı başlık fotoğrafı olarak kullanmak bana ne kadar ağır gelir, bilemezsin. ONUN DIŞINDA. hadi çay koyalım.

20 Nisan 2010 Salı

ağlıyorum lan?

He şimdi ağlıyorum dedim ya ağladığımı sanıp "mınakodumun ergeni" diye kapattınız di mi. O değil de ben bi konuya değinicem. Ben küfür etmem lan. Ederim de internette ederim. İnsan insana orospu der mi hiç yoksa? DER Mİ. Şurda. Ama internette derim. Çünkü bana internette nerden geldiğini anlamadığım bir özgüven geliyor, "EAEĞAĞEAĞEAĞ HEPİNİZİ KİTAP DİYE OKURUM ULAEAEAN" diye geziyorum. Neden bilmiyorum. Ben böyle değilim. Emanıığn.
Neyse babama burovni intense (intense diye okuyun. çünkü ben öyle okuyorum. tamam) aldırdım. Bokum gibi bişey. Neyse bu kadar "ayy caaakkiseeeel içinde kayboıluyorum intenseeeeeeeee(L)" denilecek. He şimdi diyeceksiniz ki "arkadaş bi siki de beğenin be" napalım. Zaten sözlükte uzun zamandır yazdığım entyler oylanmıyor. Nazar değdirdi piçler.
Ben küfür etmem dediğim için küfür eder oldum lan. Sanki nolacağsa?
Neyse bugün gene okulu ektim ben. Dün de ekmiştim. Aslında dün ekmemin sebebi servisi kaçırmış olmam. He dün gitmedim çarşambaki kimya sınavı tut SALIYA ALINSIN. Şuan akranlarım Kimya sınavı oluyor, ben evde bunları yazıyorum eoaeoaeoaeoaoea. Bu çakkisel lan.
Neyse, yakında bir 96LIYA TİVİTIR AÇTIRACAĞIM. Aranıza salacağım 96'lıyı. Şimdiden sizi hazırlayım. O da sözlük yazarı. Hee. Ne sandınız. Onu sevin. Coming soon yaptım. Kimse heycanlanmadı di mi lan? Hangimiz 96lı olmadık ki.
Üstü italik yazdım ki benimseyin lan. Ben yazın İstanbul'a gidicem. Taksime akarız;))))99 HE. Geçen sene ablası, ablasının sevgilisi ve bir 1.53 boylu gördüyseniz taksimde o bizdik. Ablam mango'ya girmişti. Ablamın sevgilisiyle oraya oturup ayaklarımızı falan çektik, bilmiyorum. Seks.
Şuan akranlarım kimya sınavında. ŞİMDİ SON DAKİKA YANLARINA GİDİP "DAY MADAFAKA DAY" diye bağırmak vardı lan.
Neyse. Diyorum ki, İstanbul'a gittiğimde çekerim vayfarırımı, çekerim siyah entel şortumu, çekerim kızlı tişörtümü, çekerim altıma da konversimi, çekerim maykıl çeksın şapkamı, selebriti selebriti gezerim. Yok lan ne selebritisi. Bir elli üç boyunda aşkı memnu seven selebriti mi olur. PİEH. O değil de yunaytıd siteytısda bile Aşkı memnu seven var. Baktım yutupta. Fragmanın tekine "DIE NİHAAAAAAAAL BIIIIIIIIITCHHHHHHHH!" diye yorum yapmış. Bihter'i çok seviyorum.
Şarkı söylerken gözümden yaş gelir.
Bunun bilimsel açıklamasıyla evliyim.
Aslına ben.
lan ben çok doluyum çünkü akranlarım kimya sınavında?
AMA YAZI HAYAL EDİNCE MUTLU OLUYOM.
Her şey vayfarır da saklı.
Aslında diyorum ki nörd gözlüğümü çekerim. Altına renkli kilotlu çorabımı. Üstüne tunikimi.
Diyorum ki zenit alayım.
AY BEN GİDİYİM DE DİSNEY ÇENIL İZLEYİM?
yaz geliy yaz yaz yaz ehehhehehe aEHAEHA
ayrıca purozakı bıraktım çünkü derslerim kötüleşti lan? fizikten 65 almışım. 65 deyip geçmeyin. Herkesin 90 aldığı sınavdan 65 almak nedir bilir misiniz siz? HA?
Neymiş fizikçi kolay soruyormuş. Ye afedersin. AFEDERSİN DE. NEYSE.

O TAKDİR ALINACAK ARKADAŞ.
O TAKDİR ALINCAK!
öptüm.

2 yorum:

  1. ahah kimya sınavı kaçtı.
    ve gel istanbula.
    gezdireyim seni.

    YanıtlaSil
  2. yahu, sen iyice edepsiz yazılar yazmaya başladın. bari sitenin üstüne +18 filan yaz... hayır, yani, ama insan bir kendi kendine sorar, sorgular... hiç, onlar yok sende. 0 (yazıyla 'sıfır') (peddes)

    YanıtlaSil

Tarık Mengüç.