Mesela başlık fotoğrafımı başlık fotoğrafı olarak kullanmak bana ne kadar ağır gelir, bilemezsin. ONUN DIŞINDA. hadi çay koyalım.

9 Nisan 2010 Cuma

Beirut dinliyorum şimdi. Entellik dorukta. Düşünsenize.

Annem MUZ VERDİ bana.
Bu yüzden annemi sevmiyorum. Kadın muzsuz olduğumu bilmiyor.
Sonra işte bugünlerde popim düştü. Performansım da düştü. laökjşdsd performans ne lan. AMA. DÜN 5 KİŞİ ANFOLOVLADI, sonra aralarından 3'ü "lan neyse folovluyum iyi kız" dedi, sonra tekrar terkettiler beni. KAPIYI YÜZÜME KAPATIP ÇEKTİLER, GİTTİLER. Hayır o değil de, anfolov yapmadan önce haber vermek nedir arkadaş? BU NASIL YÜZSÜZLÜK LAN. saksı değilim ben. bir yerde insanım, kalbim var lan benim de. Ama yok. İlle kıracaklar. Tutmuş mention yapmış "ay jnm sni anfolovluorm ama choq askı mmnu tviti yzdn yahaa:SSS" diye. YAZARIM LAN. NİHAL BEHLÜL'E VERMİŞ, ACIM HAT SAFHADA, TİVİTIR NE BOKUMA DURUYOR? Acımı oraya aktardım. Sanki.
Teallam ya.
Mal.
teallam ya.
neyse. sesim yavaş ya benim, yarın gidicez pskiyatriste işte. ne derse. purozakım da bitti. acım derdim büyük.
nihal behlül'e verdi.
he.
o değil de.
BENİM MATEMATİK HOCAM ANNEMİ ARAMIŞ DEMİŞ Kİ "vallayi bu çocuğun dershanesi yok, hocası yok, devamsızlığı hayvan gibi, ama yani bu halde böyleyse bunlar olsa nasıl olur ben düşünemiyorum maşşallah" demiş. bunu öğrendikten sonra gittik uyudum ben. banane lan sanki.
okasede uyumuş kızım ben.
yani.
hadi.
öptüm şimdi.

5 yorum:

  1. beirut güzel ama be.
    ve nazar değdi sana bak.

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. laeee,helal la,oks de uyuma kategorisine bir kişi daha eklenmiş oldu.

    YanıtlaSil
  4. mutsuzsüt! erkek kardeşim sana hastaaa. seni ona almak istiyorum. o da entel. ohadar entel ki hep çak palahnuuk okuyor, led zeplin dinliyor. öykü ama perla diye sayıklıyor. vallahi.

    YanıtlaSil
  5. "Nihal Behlül'e vermiş" ne lan! O nasıl cümle! Yuh!.. Kalbini vermiş herhalde... (whopiti)

    YanıtlaSil

Tarık Mengüç.