Mesela başlık fotoğrafımı başlık fotoğrafı olarak kullanmak bana ne kadar ağır gelir, bilemezsin. ONUN DIŞINDA. hadi çay koyalım.

1 Nisan 2010 Perşembe

başlığı unuttuydum.

Selam Gençler,
Alttaki yazıya baktım çok tuttu, dedim ki hepinizin ergen ruhu hat safhada, ayrıca hepiniz AŞKlı tineyç bloglarından hoşlanıyorsunuz. Ama üzgünüm ki benim öyle aşklı behlüllü sarı billi çılgın bir tineyç hayatım olmadı. Mesela yarın okula gitmemek için babamı ikna etmeliyim bir şekilde, onun stresindeyim şuan. Halbuki ben bunun stresindeyken çoğu akranım sevgilisinin neyinin peşinde, neyse ben onlardan değilim. Gossip görl değilim arkadaş. Ne yapayım yani. Hayır, hiç sevgilim bile olmadı lan. Çok üzülüyorum. Neyse.
Bana yarına kadar kullanabileceğim ilginç "okula gitmeme" fikirleriniz varsa söyleyebilirsiniz, bu arada devamsızlığımın çok fazla olduğunu da söyleyim lan. Şansım çok az. Ço kaz. Çok.
Onun dışında "depresif ergenin okula gitmeme planları" tabi sevilmez lan. Tabi ki "ergenin özel hayatı" daha çok tutulacaktır. AMA YOK. ÖZEL HAYATIM YOK ARKADAŞ.
Bu arada bir süredir büyük harf kullanıyorum far kettiniz mi lan. Bundan da vazgeçerimmiş bence. yoruluyorum burda ben. aha bak. vazgeçtim bile lan.
bir de bi şey anlatacağıms gençler. bak dinleyin. hadi,
şimdi işte bizim evin oralarda inşaatımsı bir şey var. inşaatımsı ne lan İNŞAAT İŞTE. neyse. biz gittik buna. hayır lan gitmedik. NE ANLATACAKTIM BEN. BİR DAKİKA.
işte bizim evin karşısında bir yerde inşaat var. geçen cumartesi sabahımsı ablam uyuyordu böyle ben de disney çenıl izliyordum annemler de YOK. YALNIZ DİSNEY ÇENILDA TİNEYÇ DİZİSİ İZLİYORDUM. AKILLI OLUN. neyse hani cam böyle karşıdaki şeyi yansıtır ya, yani böyle tv'nin altında bi tezgahımsı bi sehpamsı MASA LAN İŞTE, o masanın camına karşı bina falan yansıyor, evin içinde giib oluyor ya. BİR DE CAMA YANSIMIŞ İŞTE. baktım tamam mı. orda bir adam. kafasında sarı kasket (yalnız işçi kasket kullanıyor. EVET.) neyse işte evde geziyorumsu gibi görünüyor bu, camın üstünde oysa, elinde de MATKAP. lan dedim. korktum. evde kimse yok ablam uyuyor, tüm evi gezdim biri mi var lan diye. yoktu. sonra baktım meğer o karşı inşaatın işçisiymiş lan. piğğ.
böyle işte.
dua edin de yarın okulu ekeyim kenks ;)))))))))))9999999999999

3 yorum:

  1. hastayım de. başım ağrıyo de.
    rapor al. KAÇ GİT.

    YanıtlaSil
  2. cama yansıyanlar filan,çok korkunç lan.ben donuma yapardım.

    YanıtlaSil
  3. "ders çalışmam lazım" bahanesi tutar mı bilemem; ama "babanın biricik kızı" pozlarına yatarsan ve bu konuda senden bir adım önde olan ablanı geçebilirsen belki seni kıramaz.(qwvqn)

    YanıtlaSil

Tarık Mengüç.