Mesela başlık fotoğrafımı başlık fotoğrafı olarak kullanmak bana ne kadar ağır gelir, bilemezsin. ONUN DIŞINDA. hadi çay koyalım.

2 Aralık 2009 Çarşamba

guş.

Gençler, güvercin çogarip bir hayvan la!
Şindi, iki başlık altında bu hayvanı şey edicem; ANALİZ: (ben gençken optik okuyucudum.)
MİT AJANI.
belediye bunları çiftleştiriyi temem mi. İŞTE NEYMİŞ DAHA GİZEL BİR ŞEHİRMİŞ CIBIL CIBIL. YALAN! Bildiğin bunlar MİT'te kullanıcak la güvercinleri. Demek ki çohentel özellikleri var bunların. Nebiliyim, bence böbreklerinde kamera var. İşte sonra kalplerinde x ışınlı silah filans. O bile yoksa; midelerinde gözleme var, hepimiz ölcez. dünyayı ele geçirçekler. LAAAAAAAAAN.
Gözleme.
bunu ben geşen yaşadım gençler. anneannem var işte, ANNEANNEM. Neyse, kadın pencerenin kenarındaki anlamsız çıkıklık var ya, var ya o, hah, ORAYA GÖZLEME KOYDU. İşte güvercinler yesinler sıcak sıcak diye. Ben de dedim ki; "allahsız, vicdansız enneenne, AÇIM BEN BURDA, annem babam evde diyil, bana versene yemek, bana ver lan yemek!!!!!" .
İşte sonra guş geldi, GÜVERCİN, yedi gözlemeyi. gitti. peynirli gözleme.
Lan bi kere bu yemeğin adı gözleme, göz var bunda. Bu hayvan bunu yedi ki, işte gözü çıksın diye. Öyle diyil la, bildiğin hayvan gözlemeli mit ajanı, bildiğin sinsi. Ayrıca enneannem daha sinsi, kadın bana yemek vermiyor la, NE DİYE ELİN GUŞUNA VERSİN! İşte. Bunda bişiy var. Var bunda bi şey.

SONRA MISIR'IN M'SİNİ SİL. ISIR!! ISIR OLUYİ LA! BUNDA DA Bİ GİZEM VAR. MESELA. GİZEM KIZ İSMİ. işte.

Güvercin.
SİNSİ.
enneennaehh.

Özet. mdkfşsm: mit ajanı gözlemeli güvercinler.

Hadi şindi ders çalışmamak için yaprak dökümü izliycem.
YOKSA SEVMEM.
hadi mıcıks.


1 yorum:

  1. yaratılığı beğendim. anlatım geçişi fena değil... iyiye gidiş mi var ne!

    YanıtlaSil

Tarık Mengüç.