Mesela başlık fotoğrafımı başlık fotoğrafı olarak kullanmak bana ne kadar ağır gelir, bilemezsin. ONUN DIŞINDA. hadi çay koyalım.

13 Aralık 2009 Pazar

osuruklu bedriye.

Bak bunu bi anlatiyim, İÇİM RAHA TEDİCEK LAN.
raha tedmek.
reha muhtar raha teddi.
REHA MUHTAR. REHA VALİ. İMEGE.
Neyse.
Kalın kalın yazcam. HATTA LACİĞERT OLSUN LAN BU. Şöyle: (vazgeçtim göt moru yaptım. ehe)


Hah.Şindi benim babam kayserili temem mi. KAYSERİ.Köyümüz işte çanakpınar diye bir yermiş.Burda biz anağımızın karnında bile yohken,dünyanın en EN en fantastik olayı dönmüş.Bildiğin Fantastik.Fantastik.Zaten fantastik olduğundan fantastik yazı tipiyle bunu farklı yazıyorum işte. öyle.
Şindi, bu köyde zamanında bedriye diye bir gadın varmış.İşte biriyle evlenmiş falan.Akşam eve gitmişler.Artık işte adamın evinde yaşıycak falan ya,kayınvalidesinin evine gidiyor falan öyle.İşte evde,odada gelinliğini çıkarıyormuş.Sonra durmuş.Durmuş.ARKADAN "DIN DIN. DIN DIN. DIN DIN DI DIIIN. DIININ" gibi enterasan müzikler eşliğinde "kimse yok ki burda neyse" diye kendi kendine söylenip işte kimse yok diye salmış..işte. osurmuş lan. NEDİR Kİ.Ama bu osurmadan 1-2 saniye önce bunun kocasının dayısı odaya girmiş.GADINI OSURURKEN GÖRMÜŞ.İşte odadan çıkıp bunu tüm köye yaymış.Sonra kadının adı OSURUKLU BEDRİYE olmuş.
Şindi,

  • Bu dayı denen adamın gelinin odasında ne işi var
  • Dayı denen adamın osuran bi gelin görüp bunu köye yayacak kadar boş bi hayatı var işte. NEDEN
  • BU KADININ KOCASI NERDE LAN
  • allah o köyün de bedriyenin de belasını versin ! vermesinehe.

Ben bu konuyla dizi çeksem LOSTU GEÇER LAN.
İşte öyle.
Hadi..


2 yorum:

  1. sonra intihar edip de bedriye hayalet olarak dolaşsa etrafta sonra onu görenler evine götürüp montunu unutup montu geri isterken o ölmüştü derken gaipten zıbırt diye bi ses gelse ve sahne kapansa gerildim lan(sıfır noktalamalala)

    YanıtlaSil

Tarık Mengüç.