Mesela başlık fotoğrafımı başlık fotoğrafı olarak kullanmak bana ne kadar ağır gelir, bilemezsin. ONUN DIŞINDA. hadi çay koyalım.

19 Aralık 2009 Cumartesi

ov şit.

Serviste mesela işte, yanıma geçen, sağ bacağını sağına sol bacağını bana doğru şeeyle bir açan, sonra telefonunu açıp, "Ashhqm" kod adlı kişiye, şeyle mesaj atan;
"asqm serfistys shuan choq qomk bura sedtla ve qızlarla coq eylenioRs ishte br-ki lusmsz var ama bshver ;) x) shn napıosn x)"
yani üstteki mesajı bigzel gönderirken içimin nasıl gittiğini, GENÇLER SİZE NOLUYOR demek istediğimi falan. söyliyim mi mesela.
Sonra işte luzümsuzlar'dan bahsederken bana bakması. falan.

İşte annem kerevizli narlı portakallı şaheser meyve suyundan bahsetti. ben orda eridim. bi de ablamın müzik şeysine bakiyim dedim. pinhani vardı işte. o kadar çovardı ki ben orda eridim.
ama ket pavır da varmış lan.
neyse.
ben gidiyorum.

servisteki kızı bılmam, bılıp plütona göndermem lazım, U-GE-GE Sİ DE VARDI LAN.
davar.
yeninesilçokhınzırbeyÇOK!

3 yorum:

  1. sonuna küçüktürüç eklememiş o zaman bu genç çogüzel yaşayıp ölücek. küçüktürüçü ekliyosa depresyona falan girip dolapkapagını ısırarak intihar etmeye calısıcak ama işte öyle değilmiş galiba

    YanıtlaSil
  2. bence telefon ısırarak intihar etmeye çalışabilir. ya da işte duşakabin ısırarak hayata tutunmaya çalışsın lan bu. İNTİHAR ETMESİN BU, BİŞEYİ ISIRSIN.
    bence.

    YanıtlaSil
  3. köprücük kemiği çok acayip bişey. anlatsana onu da böyle birden coşmalı gibi. falan

    YanıtlaSil

Tarık Mengüç.